یا خَیرَ حَبیبٍ وَ مَحبوب


عرب‌های مراکش یک چای دارند به نام چای نعنا (Thé à la menthe) که بین فرانسوی‌ها هم طرفدار دارد. طریقه درست کردنش به این شکل است:
داخل یک قوری فی مقداری برگ چای سبز ریخته و رویش آب جوش می‌ریزند و قوری را خالی می‌کنند (این کار را دو بار تکرار می‌کنند.). خودشان می‌گویند علت این است که چای سبز تلخ است و به این صورت تلخی آن گرفته می‌شود. وقتی دفعه دوم قوری را از آب جوش خالی می‌کنند یک دسته نعنای تازه، با ساقه‌هایش، داخل قوری می‌ریزند، بعد هم مقداری (زیاد) شکر می‌ریزند و قوری را از آب جوش پر کرده چند دقیقه‌ای روی گاز حرارت می‌دهند. بعد این قوری مخصوصشان را از فاصله زیاد خالی می‌کنند توی استکان‌ها. معتقدند وقتی کف کند یعنی خوب جا افتاده! (البته هر مایعی را از فاصله زیاد توی استکان بریزی کف می‌کند). این‌ها چای نعنا را بلافاصله بعد از صرف غذا میل می‌کنند.

حال از این‌ها بگذریم چند پر نعنا یا پونه را به تنهایی توی آب جوش با کمی نبات دم کنید. آرام‌بخش خوبی برای معده است. می‌توانید چیزهای دیگر هم اضافه نمایید: زنجبیل تازه، دارچین، هل، زعفران.





مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها